Watertower , Lokeren ( waterstraat) - Belgium
Watertower ( industriezone) Lokeren
Location: Oost-Vlaanderen, Belgium

[Nl] Watertoren Lokeren ( waterstraat) , gelegen op de grens van Lokeren en Waasmunster in de waterstraat is een watertoren van het type D3/C. Volgens de Belgische clasificatie.
Een watertoren van het paddestoeltype, gesloten voet, kuip ruim breder dan voet ( reservoir sterk uitkraging) Gebouwd na 1988 met een kuip inhoud van 1000 m3. Onderhouden door V.M.V. Gent. Voorziet vooral de omringende industriezone van water.

[En] Water Tower Lokeren (waterstraat), Situated on the borders of Lokeren and Waasmunster in the Waterstraat is a water tower of type D3 / C. According to the Belgian clasificatie. A water tower of the mushroom type, closed feet,
(Reservoir strong overhang) Built after 1988 with a tank capacity of 1000 m3. Maintained by V.M.V. Ghent. Provides the surrounding industrial area of water.