Stadhuis van Maastricht - Maastricht, Netherlands
31U E 689438 N 5636745
Het historische raadhuis van de Nederlandse gemeente Maastricht. // Historic town hall of the Dutch municipality of Maastricht.
Location: Limburg, Netherlands

Stadhuis van Maastricht. (2018, juni 29). Wikipedia, de vrije encyclopedie. Opgehaald 21:36, juni 29, 2018 van //nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadhuis_van_Maastricht&oldid=51879875.

"Het Stadhuis van Maastricht is het historische raadhuis van de Nederlandse gemeente Maastricht. Het stadhuis staat midden op de Markt in het centrum van Maastricht en heeft een rijke, grotendeels 18e-eeuwse inrichting. Het geheel met natuursteen beklede, vrijstaande gebouw is een ontwerp van Pieter Post en geldt als een belangrijk voorbeeld van het Hollands classicisme."

EN (Translation):
The City Hall of Maastricht is the historic town hall of the Dutch municipality of Maastricht. The town hall is situated in the middle of the Market in the centre of Maastricht and has a rich, largely 18th-century interior. The detached building, completely covered in natural stone, was designed by Pieter Post and is regarded as an important example of Dutch classicism.