Skive Trav - Skive, Danmark
Skive Travbane er etableret i 1948...Skive Horse Racing Track is built in 1948
Location: Denmark

Skive Trav hed oprindeligt Nordvestjysk Væddeløbsbane, og blev etableret i 1948 på dét areal, der i dag huser Skive Kaserne. De første løb blev kørt på den ”gamle” bane søndag den 25. juli 1948 i overværelse af godt 10.000 tilskuere. I forbindelse med en ekspropriation af travbane-arealet til kaserneformål i 1966 blev banen flyttet til dens nuværende idylliske placering i skovbrynet på Flyvej 2.
Skive Travbane er 950 m.

Skive Horse Racing Track was originally called North West Jutland Racecourse, and was established in 1948. There were over 10,000 visitors for the first race.
Skive Horse Racing Track is 950 m. In Skive there are only Harness racing.
The famous trotting horse Tarok started his career in Skive.