Ribe Domkirkes Borgertårn - Ribe, Danmark
Ribe Domkirkes Borgertårn har en højde på 50 m ... Ribe Cathedral's Citizens' Tower is 50 m
Location: Denmark

Ribe Domkirkes Borgertårn har en højde på 50 m. Det menes at være den største turistattraktion i Ribe og tusindvis af mennesker går hvert år de 248 trin op til toppen. Det koster 20 DKr at gå op i tårnet. Men så får man også mulighed for at se en flot udsigt til Nationalpark Vadehavet.
Ribe Domkirke var færdigbygget omkring 1250. Den er 63 m lang 36 m bred. Ribe Domkirke har 3 tårn. Mariatårnet, Rytterspiret og Borgertårnet. Borgertårnet er opført i 1333 og var 65 m højt da det blev bygget og blev brugt som vagtårn. I 1594 styrtede en del af tårnet sammen men blev genopbygget, dog 15 m lavere.

Ribe Cathedral's Citizens' Tower (Borgertårnet) is 50 m tall. It is believed to be the major tourist attraction in Ribe and thousands of people walk the 248 steps up to the top every year. It costs 20 DKr to go up the tower. But then you also get the opportunity to see a beautiful view of the Wadden Sea National Park.
Ribe Cathedral was completed around 1250. It is 63 m long and 36 m wide. Ribe Cathedral has 3 towers. Mariatower, Rytterspiret and Borgertårnet.(The Citizens' Tower)
Borgertårnet (The Citizens' Tower) was built in 1333. It was 65 m tall when it was built and used as a watchtower. In 1594 part of the tower collapsed but was rebuilt, however, 15 m lower.

Source : (visit link)
Location of the Steeple: