Frelsens Hær - Esbjerg, Danmark
32U E 465054 N 6146951
Frelsens Hær kom til Danmark i 1887 og til Esbjerg december 1892 ... The Salvation Army came to Denmark in 1887 and to Esbjerg in December 1892
Location: Denmark

Frelsens Hær kom til Danmark i 1887 og til Esbjerg december 1892, hvor man lejede et lokale i Jyllandsgade 41. I 1919 flyttede de til Skolegade 55. I 1977 blev det gamle hus revet ned og et nyt blev bygget 1978. Mødesalen har plads til 55 mennesker.
Der er Gudstjeneste hver søndag aften og bibeltime hver torsdag.
Frelsens Hær holder jul for interesserede og uddeler julehjælp.
Frelsens Hær udfører socialt arbejde og startede blandt andet et herberg for fattige 1898.

The Salvation Army came to Denmark in 1887 and to Esbjerg in December 1892, where they rented a room in Jyllandsgade 41. In 1919 they moved to Skolegade 55. In 1977 the old house was demolished and a new one was built in 1978. The meeting room has room for 55 people.
There is worship every Sunday night and Bible class every Thursday.
The Salvation Army holds Christmas for those interested and distributes Christmas aid.
The Salvation Army performs social work and started, among other things, a hostel for the poor 1898.

Skolegade 55
Esbjerg,