KFUM og KFUK - Haderslev, Denmark
32U E 530976 N 6122645
KFUM og KFUK er en kristen børne- og ungdomsbevægelse, hvor man kan deltage i aktiviteter og en årlig sommerlejr.
Location: Denmark

KFUM og KFUK er en kristen børne- og ungdomsbevægelse. Hos KFUM og KFUK i Haderslev har børnene mulighed for at være med i et trygt fællesskab, hvor de kan lave kreative aktiviteter og komme med på sommerlejre.
Der er også en gruppe voksne som 1 - 2 gange i måneden mødes til foredrag, temaaftner - dialog om aktuelle kirkelige og samfundsmæssige emner, udflugter, familieaftner og meget mere.

YMCA and YWCA is a Christian children and youth movement. At YMCA and YWCA in Haderslev, the children have the opportunity to be part of a safe community, where they can do creative activities and join summer camps.
There is also a group of adults who meet 1-2 times a month for lectures, theme evenings - dialogue on current church and community topics, excursions, family evenings and much more.
YMCA, YWCA: YMCA

Currently Being Used: Yes