Hans Christian Andersen in LEGO (removed) - Odense, Denmark
Location: Denmark

Den danske forfatter og poet Hans Christian Andersen bygget i Lego. Figuren kan findes i legetøjsafdelingen i Bilka, Odense. H.C. Andersen er en verdenskendt forfatter og hans værker er oversat til utallige sprog.

Hans Christian Andersen har skrevet skuespil, romaner, rejseskildringer og erindringsværker, men først og fremmest er han kendt og elsket for sine eventyr. Som en rød tråd gennem forfatterskabet løber ønsket om at høre til, passe ind og blive anerkendt, uanset om hovedpersonen er en grim ælling, en skorstensfejer eller en ung, aspirerende kunstner.

H. C. Andersens eventyr og historier overskrider det tidsbundne og det personlige. For i dem har han skabt universelle skikkelser og skæbner, der taler til læsere på tværs af alder, på tværs af vidt forskellige sprog og kulturer – og på tværs af den tidskløft på mere end 135 år, der er gået, siden han satte punktum for sit sidste eventyr.

English: The Danish author and poet Hans Christian Andersen built in Lego. The figure can be found in the toy department in Bilka, Odense. H.C. Andersen is a world-renowned author and his works have been translated into countless languages.

Hans Christian Andersen has written plays, novels, travelogues and memoirs, but first and foremost he is known and loved for his adventures. As a common thread through the authorship runs the desire to belong, fit in and be recognized, whether the main character is an ugly duckling, a chimney sweep or a young, aspiring artist.

H. C. Andersen's adventures and stories transcend the time-bound and the personal. For in them he has created universal figures and destinies that speak to readers across ages, across vastly different languages ??and cultures - and across the time gap of more than 135 years that has passed since he put an end to his last adventure.

Source: Forfatterweb.dk
Address and Hours: