Gorms - Roskilde, Danmark
Gorms Pizza blev grundlagt i 2008 og findes flere steder rundt i Danmark
Location: Denmark

Gorms Pizza blev grundlagt i 2008 og findes flere steder rundt i Danmark. 6 unge mænd med interesse for mad og nytænkning åbnede de nye Gorms pizzaria.
Den originale Gorms Pizza er lavet med inspiration i den romerske pizzatradition, med en meget tynd dej.
På grund af Corona krisen er det for tiden kun muligt at købe Take Away. Der findes 12 Gorms Pizza i Danmark men lige nu er de 9 midlertidigt lukkede. Derfor er der kun åbent i København, Roskilde og Aarhus.

Gorms Pizza was founded in 2008 and is found in several places around Denmark. 6 young men with an interest in food and innovation opened the new Gorms pizzaria.
The original Gorms Pizza is made with inspiration in the Roman pizza tradition, with a very thin dough.
Due to the Corona crisis, it is currently only possible to buy Take Away. There are 12 Gorms Pizza in Denmark but right now the 9 are temporarily closed. Therefore, it is only open in Copenhagen, Roskilde and Aarhus.
Gorms Pizza made from sourdough tastes really good and can be recommended.

Skomagergade 40