Medicinsk Museion - København, Danmark
33U E 348595 N 6173754
Medicinsk Museion ligger i i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi og viser udviklingen inden for den medicinske verden.
Location: Denmark

Medicinsk Museion blev grundlagt i 1906 og ligger i i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi. Her kan man se viser udviklingen inden for den medicinske verden. Der er samlinger af medicinsk udstyr og samlinger af kroppen og de sygdomme der har været gennem tiden.
I museet er der samlinger af skelettet, muskler, svulster, hjerner og meget andet interessant.
Der er hele tiden forskellige projekter som viser sammenhængen mellem menneske, historie, miljø, medicin og filosofi.

The Medical Museum was founded in 1906 and is housed in the original Royal Surgical Academy. Here you can see the development in the medical world. There are collections of medical equipment and collections of the body and the diseases that have been through time.
In the museum there are collections of the skeleton, muscles, tumors, brains and much more interesting.
There are always different projects that show the connection between man, history, environment, medicine and philosophy.
Name: Medical Museion

Location/Address: