War memorial for Australian soldiers - København, Danmark
Mindesmærke for de australske soldater der mistede livet i Danmark i første og anden verdenskrig.
Location: Denmark

I Churchillparken udenfor Frihedsmuseet er et krigsmindesmærke af sort marmor for de australske soldater der mistede livet i Danmark i første og anden verdenskrig. Under 2. Verdemskrig blev 68 Royal Australian Air Force crew members dræbt i Danmark.
Det er den australske ambassade i Danmark der har fået mindesmærket lavet. Den 18. september 2020 blev mindesmærket offentliggjort af Kronprinsesse Mary og den australske ambassadør Mary Ellen Miller.

In Churchill Park outside the Freedom Museum is a black marble war memorial for the Australian soldiers who lost their lives in Denmark in the First and Second World Wars. During World War II, 68 Royal Australian Air Force crew members were killed in action in Denmark.
The Australian embassy in Denmark has had the memorial made. On 18 September 2020, the memorial was unveiled by Crown Princess Mary and Australian Ambassador Mary Ellen Miller.

Age/Event Date: 9/18/2020

Type of Historic Marker: Monument