Caritas - headquaters - København, Denmark
33U E 346404 N 6172477
Hovedkontoret for Caritas Danmark har kontor her på Gl. Kongevej - Headquaters of Caritas Denmark is located at Gl. Kongevej road.
Location: Denmark

Caritas Dannmark har sit hovedkvarter på 3. sal i denne bygning sammen med Den Katolske Kirke i Danmark. Caritas Danmark er en del af Caritas Internationalis.

"Caritas Danmark arbejder med udvikling og nødhjælp i Afrika og Asien i:
Uganda, Indien, Nigeria, Myanmark, Jordan og Chad. I Danmark arbejder Caritas med diakonale projekter. Caritas koncentrerer det internationale arbejde i otte lande, hvor organisationens indsats sker i tæt samarbejde med lokalsamfundene. Caritas’ arbejde i udviklingslandene varetages af lokalt ansatte. Det sikrer en bæredygtig og effektiv lokalforankret drift."

Kilde: Caritas.dk

English:
Caritas Denmark has its headquaters at 3rd floor of this building together with The Catholic Church on Denmark.

Caritas Denmark works with development and emergency aid in Africa and Asia in:
Uganda, Indiea, Nigeria, Myanmark, Jordan and Chad.

Caritas is a humanitarian relief organisation with a Catholic ethos. The organisation was founded in 1947. Internationally Caritas works with longterm development and humanitarian relief. In Denmark Caritas helps the socially marginalised.

Organization: Caritas Danmark

Type: Headquarter