Turun Metsänkävijät scouts - Turku, Finland
Juuri uudistetussa rakennuksessa toimiva Turun Metsänkävijöiden pääpaikka Turussa. The main place of Turku Metsänkävijät in Turku, operating in a newly renovated building.
Location: Finland

[FIN] Partiopoikalippukunta Turun Metsänkävijät on perustettu vuonna 1925. Lippukunnassa toimii yhteensä 10 laumaa, joukkuetta ja vartiota, jäsenmäärä on noin 250. Partiotoiminnan lisäksi Turun Metsänkävijöillä on oma soittokunta ja suunnistusseura. Lippukunnan nykyinen kolo sijaitsee Puolalanmäen kupeessa.

Turun Metsänkävijät kuuluu Suomen Metsänkävijäin 23 lippukunnan joukkoon, joiden yhteinen historia ja perinteet juontavat juurensa jo vuodesta 1917. Metsänkävijäin tunnuksiin kuuluvat muun muassa perinteinen ruskea partiopaita ja sinivalkea mänkijähuivi.

[EN] The Scout Boys Turku Metsänkävijät was founded in 1925. The scout unit has about 250 members. In addition to scouting, the Turku Metsänkävijät have their own brass band and orienteering sport club. The current HQ is located next to Puolalanmäki.

Turku Metsänkävijä is one of the 23 scout units of Suomen Metsänkävijät, whose common history and traditions date back to 1917. The logos of Metsänkävijä include a traditional brown scout shirt and a blue-white pine scarf.

Has a Scout Shop or Store: No

Has a Scouting Museum or Historical displays.: No