Unoccupied house of Raadelma - Kaarina, Finland
Raadelman kartanon lähellä oleva hylätty talo. Abandoned house near Raadelma manor.
Location: Finland

[FIN] Pitkä talo, jossa on ollut päätyovien lisäksi ovat sen taakse olevaan metsään. Talo on ollut tyhjillään jo kauan aikaa. Graffiti-maalauksia on tehty sen ulko- ja sisäseiniin. Se on rakennettu ehkä 60-luvulla ja jäänyt tyhjäksi 90-luvulla. Talon katto on osittain romahtanut sisään. Ei ole suositeltavaa mennä talon sisälle romahdusvaaran vuoksi. Kuvien ottamiseksi riittää että on talon pihalla.

Raadelman kartanon risteykseen mahtuu hetkeksi auto parkkiin. Älä kuitenkaan tuki tietä.

[EN] A tall house that has side doors and also few doors on back of it. The house has been empty for a long time. Graffiti paintings have been made on its exterior and interior walls. It was built perhaps in the 60s and left empty in the 90s. The roof of the house has partially collapsed. It is not recommended to go inside the house due to the risk of collapse. To take pictures, it is enough to be in the yard of the house.

At the intersection of Raadelma manor, there is room for a car for quick stop. However, do not block the road.