Vogelkijkhut Meinderswijk - Arnhem, NL
Bijzondere Vogelkijk hut in Meinderswijk
Location: Gelderland, Netherlands

Deze hut drijft op het water. Hoewel de oorspronkelijke hut is afgebrand, kunt u hier nog steeds terecht: sinds 2005 staat er een nieuwe metalen vuurvaste hut. In deze uiterwaarden bij Arnhem kunt u ijsvogel, grote zilverreiger, steltlopers en eenden zien.

Meinerswijk ligt aan de zuidoever van de Nederrijn en het kan er flink nat zijn. In het gebied staat een oude steenfabriek en er zijn meer historische overblijfselen te vinden.

Eng
This cabin floats on the water. Although the original hut burned down, you can still go here: a new metal fireproof hut has been in place since 2005. In these floodplains near Arnhem you can see kingfisher, great egret, waders and ducks.

Meinerswijk is located on the south bank of the Lower Rhine and it can be quite wet. There is an old brick factory in the area and more historical remains.
Park Name: Meinderswijk

Sponsoring Organization: Gemeente Arnhem