Steakhouse Amadeus - Ede, NL
31U E 684314 N 5771782
Kwalitatief goed vlees en verse vis, de bijzondere houtskoolgrill maakt een bezoek aan het restaurant tot een overheerlijke ervaring.
Location: Gelderland, Netherlands

Het concept ‘steakhouse’ bestaat al sinds de 19e eeuw en is begonnen in de Verenigde Staten. Maar in Londen openden de eerste ‘chophouses’, restaurants waar stukken vlees konden worden gegeten, al in de jaren 1690. Deze ‘chophouses’ waren alleen geopend voor mannen.

De naam Steakhouse Amadeus is verzonnen door de eerste eigenaar. Hij was een liefhebber van Wolfgang Amadeus Mozart en zijn favoriete land was Amerika. Zodoende is hij waarschijnlijk op de naam Steakhouse Amadeus gekomen.

Amadeus heeft kwalitatief goed vlees en verse vis, de bijzondere houtskoolgrill maakt een bezoek aan het restaurant tot een overheerlijke ervaring.

Eng
The concept of 'steakhouse' has been around since the 19th century and started in the United States. But in London, the first "chophouses", restaurants serving cuts of meat, opened as early as the 1690s. These "chophouses" were open only to men.

The name Steakhouse Amadeus was invented by the first owner. He was a lover of Wolfgang Amadeus Mozart and his favorite country was America. This is probably how he came up with the name Steakhouse Amadeus.

Amadeus has good quality meat and fresh fish, the special charcoal grill makes a visit to the restaurant a delicious experience.
Physical Address:
Wekeromseweg 1,