Saiko Odense Karate - Odense, Denmark
32U E 590010 N 6137869
Saiko Odense er en karateklub helliget stilarten Shotokan. Saiko er medlem af SKIF. Saiko Odense (til daglig omtalt som Saiko) er stiftet i 1982.
Location: Denmark

Saiko Odense er en karateklub helliget stilarten Shotokan. Saiko er medlem af SKIF (Shotokan Karate- "Karate er for alle" - H. Kanazawa, Saikos øverste chef)

Saiko Odense (til daglig omtalt som Saiko) er stiftet i 1982 under Shotokan Karate-do Federation International.

I Saiko trænes der traditionel karate og sports-karate. Saiko Odenses instruktører bliver alle uddannede og efteruddannede som licens-instruktører i SKIF.DK, så vi hele tiden kan give den bedst mulige træningsoplevelse til klubbens medlemmer. Saiko Odense har på den sportslige side fostret utallige Danmarksmestre samt ikke så få Forbundsmestre, Europæiske mestre og Verdensmestre og regnes derfor
blandt en af Danmarks førende klubber.

I Saiko er der plads til alle fra 6 år og opefter, uanset om du vil træne karate som selvforsvar, sport eller motion. I Saiko deles hold op så man træner på niveaudelte hold. Disse ledes af klubbens uddannede og højt graduerede mestrer. Så kom og træn sammen med os i vores fantastiske lokaler på 1100 kvm.

English: Saiko Odense is a karate club dedicated to the style Shotokan. Saiko is a member of SKIF (Shotokan Karate - "Karate is for everyone" - H. Kanazawa, Saiko's chief executive)

Saiko Odense (daily referred to as Saiko) was founded in 1982 under Shotokan Karate-do Federation International.

In Saiko, traditional karate and sports karate are practiced. Saiko Odense's instructors are all trained and retrained as license instructors in SKIF.DK, so we can always provide the best possible training experience to the club members. On the sporting side, Saiko Odense has fostered countless Danish champions as well as not a few Federal Champions, European Champions and World Champions and is therefore considered
among one of Denmark's leading clubs.

In Saiko, there is room for everyone from 6 years and up, whether you want to practice karate as self-defense, sports or exercise. In Saiko, teams are divided up so that you train on level-divided teams. These are led by the club's trained and highly graduated masters. So come and train with us in our fantastic premises of 1100 sqm.

School Name: Saiko Odense

Martial Art style taught here: Karate