Hradcany - "Dobrodružství kriminalistiky" - Prague, Czech Republic
A scene from Czech TV series Dobrodružství kriminalistiky
Location: Hlavní město Praha, Czechia

Follow the pioneers of criminalistics across four centuries, be a witness to groundbreaking discoveries that forever changed the world of crime-fighting. From fingerprints to forensic ballistics, from Vidocq to Pinkerton.

Genre: Crime / History
Site address: U svatého Jirí 1, Praha-Hradcany
Scene description: the inspector meets Mrs. Kühnel by chance

=========================================================

Cyklus hraných príbehu z ruzných oboru kriminalistiky. Na základe skutecných prípadu historických postav z rady zemí se rozvíjejí fabulované príbehy od založení prvního detektivního sboru v Anglii v roce 1747 až hluboko do století dvacátého. Jednotlivé epizody se zamerují na momenty, v nichž se v práci kriminalistu uplatnily nové vedecké metody, napr. trasologie, daktyloskopie, balistika, patologie, toxikologie, písmoznalectví, antropologie, mechanoskopie, rentgenologie ci psychologie a na jejich zavedení do kriminalistické i soudní praxe.
Movie or TV Show: Dobrodružství kriminalistiky

Year Released or First Aired: 1,989.00