Biologisen museon hyönteishotelli - Turku, Finland
Turun kaupungin pystyttämä hyönteishotelli. Insect hotel constructed by City of Turku.
Location: Finland

[FIN] Kesäkuun 1.pvä 2022 pystytti Turun kaupunki urheilupuiston alueelle kolme suurikokoista hyönteishotellia. Tämä on biologisen museon pihalla. Sen muoto muistuttaa museorakennusta. Tässä hotellissa on kuusi huonetta ja se on tarkoitus täyttää erilaisilla luonnon materiaaleilla erityisessä iltatapahtumassa. Kuvien ottohetkellä hyönteishotelli odotti vielä lisää täytteitä.

Lehtiartikkeli: (visit link)

[EN] On June 1, 2022, the city of Turku erected three large insect hotels in the area of city's sports park. This is in the yard of the Biological Museum. Its shape resembles a museum building. This hotel has six rooms and is designed to be filled with different natural materials on a special evening event. At the time the pictures were taken, the insect hotel was waiting for even more fillings.
Newspaper article: (visit link)