insecten hotel bezoekerscentrum - Lauwersoog - NL
Het activiteitencentrum Nationaal Park Lauwersmeer in Lauwersoog is een insectenhotel rijker.
Location: Groningen, Netherlands

De tuin met huisvesting voor insecten is bedacht en gebouwd door vrijwilligers. wil je zelf een insectenhotel bouwen kijk dan hier even (visit link)

verder vormt dit activiteitencentrum meestal het startpunt om het Nationaal Park te verkennen. Naast het centrum ligt een huttenbouwbos en er is een overdekte vuurplaats. Het centrum leent materialen, zoals netjes, uit waarmee kinderen kunnen experimenteren.

The garden with housing for insects was devised and built by volunteers. if you would like to build your own insect hotel, have a look here (visit link)

Furthermore, this activity centre is usually the starting point to explore the National Park. Next to the centre is a hut-building forest and there is a covered fire pit. The centre lends materials, such as nets, for children to experiment with.