HDMS Peder Skram - Nyholm, Copenhagen, Denmark
33U E 349437 N 6174009
[DA] Fregatten Peder Skram ligger fortøjet ved Elefanten på Nyholm i København. [EN] HDMS Peder Skram is moored at The Elefant on Nyholm in Copenhagen.
Location: Denmark

DANSK

Fregatten Peder Skram (F352). Kølen blev lagt 25. september 1964, søsat 20. maj 1965 og indgik i flådens tal den fra og med 25. maj 25 1966. Skibet blet oplagt 4. januar 1988, og udgik af flådens tal 5. juli 1990.

Fregattens bevæbning bestod af 127 mm kanoner, 40 mm anti-luftværnsmaskinkanoner, 20 mm maskinkanoner, 9 mm maskingeværer, Seasparrow sø-til-luft missiler, Harpoon sø-til-sø missiler og 533 mm torpedoer.

Nutildags ligger Peder Skram til kaj ved »Elefanten« på Holmen og er åben for publikum.

Åbningstider: Fra 1. juli - 15. august fra 11:00 - 17:00. Se skibets hjemmeside.

Entre: Voksne 40,- DKK, børn 20,- DKK, fællesbillet til alle tre fartøjer, voksne 70,- DKK, børn 40,- DKK.

Link til Statens Forsvarshistoriske Museums hjemmeside Skibe på Holmen.

Link til hjemmesiden Fregatten Peder Skram.

Link til hjemmesiden Flådens Historie, Fregatten Peder Skram.

ENGLISH

Royal Danish Navy frigate Peder Skram (F352). Its keel was laid on September 25, 1964, it was launched on May 20, 1965 and was commissioned on May 25, 1966. The ship was decommissioned on January 4, 1988 and was unregistred from the Royal Danish Navy on July 5, 1990.

The frigate's armament consisted of 127 mm guns, 40 mm anti-aircraft machine guns, 20 mm machine guns, 9 mm machine guns, Seasparrow Surface-to-Air Missiles, Harpoon Surface-to-Surface Missiles and 533 mm torpedoes.

Nowadays Peder Skram is moored at »Elefanten« (The Elephant) on Holmen (former naval base) in Copenhagen Harbour and is open to the public as a museum.

Opening Hours: From July 1 - August 15 from 11:00 AM. - 05:00 PM. See the ship's Home Page.

Admission Charge: Adults 40,- DKK, children 20,- DKK, combined ticket (all three vessels), adult 70,- DKK, children 40,- DKK.

Link to the Home Page of Statens Forsvarshistoriske Museum The Historic Ships, Holmen.

Link to the Home Page of Fregatten Peder Skram.

Link to the Home Page of Danish Naval Historym, The frigate Peder Skram.

Type of vessel: Frigate of the Peder Skram class. Keel laid on September 25, 1964, launched on May 20, 1965, commissioned on May 25, 1966 and decommissioned on January 4, 1988.

Admission? Cost?: From 20 - 70 DKK