Hubertus - Kácov, Czech Republic
Small brewery in the middle of Czechia / Malý tradicní pivovar ve stredu Cech
Location: Středočeský kraj, Czechia

Jsme tradicní malý pivovar, který cerpá ze své bohaté historie sahající až do 15 století. Dlouholeté zkušenosti s varením ceského piva a kvalitní suroviny , pocházející výhradne z ceských zdroju, jsou tím, co dává našemu pivu kvalitu a jedinecnost. Všechna naše piva, na kterých si pochutnávali již generace našich predku, se vyznacují nádhernou chmelovou vuní a chutí.

Pivovar stojí v malebném mestysu Kácov. Tvorí jej starobylé budovy, které jsou situovány v krásné prírode na levém brehu reky Sázavy, obklopené lesy. Budovy a jejich prilehlé okolí prochází v soucasné dobe rozsáhlou rekonstrukcí, po jejímž ukoncení najdete v areálu krome pivovaru i hotel s príjemnou atmosférou a tradicní hostinec s restaurací. Spojte príjemné s užitecným a prijedte se podívat do našeho pivovaru. Budete mít možnost poznat do nejmenších podrobností klasický postup výroby našeho piva a ochutnat ho.

Location:
V Podskalí 6