Hancina studanka - Horice, Czech Republic
CS: Studánka Hancina // EN: Natural Spring Hancina
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Studánka se nachází vedle hrebenové lesní cesty vedoucí z Horic do Cerné Hory. Je zbudována na památku lesní delnice Hany Skoupé, která v techto místech prišla o život. Tvorí jednu ze zastávek naucné stezky, kterou v roce 2010 vybudovala spolecnost Lesy mesta Brna, a.s. V její blízkosti lze narazit na loveckou chatu Nepustilka. Nedaleko vede cyklistická stezka "Petra Bezruce".

EN:
Signpost is located at the stop autobusuStudánka is located next to a forest ridge road from Horic to Montenegro. It is built in memory of the loggers Hany stingy that in these places was killed. They form one of the stops on the nature trail, which in 2010 built the company Lesy city of Brno, as In its vicinity may encounter hunting lodge Nepustilka. Nearby Bicycle Trail "Petr Bezruc".

Source/Zdroj: (visit link)
Public or Private Land?: Public