Historic Centre - "The Scarlet Pimpernel" - Kutná Hora, Czech Republic
A scene from series The Scarlet Pimpernel
Location: Středočeský kraj, Czechia

During the turmoil of the French Revolution, English aristocrat Percy Blakeney, often aided by his League of friends, secretly undertakes various daring missions as the Scarlet Pimpernel.

Genre: Drama, History
Site address: Barborská ulice, Kutná Hora
Scene description: Claudette's nurse tried to save Claudette. One of the soldiers had begun to trouble her, and Bedrník had to calm him down.

=========================================================

Už léta bojuje sir Percy s nelítostnou a stále nenasytnejší hydrou revoluce. V prevleku, inkognito, nepoznán. Bez nároku na vdecnost zachránených a svetskou slávu. To ovšem neznamená, že by mu nezáleželo na dobrém jméne svém i Bedrníka, byt tyto dve postavy zatím nikdo nespojuje. A tak není divu, že se ve chvíli, kdy je povest obou techto osob ohrožena, znovu po hlave vrhá do možná nejvetšího dobrodružství své kariéry. Nebot revoluce si žádá stále nové obeti a její prisluhovaci jsou cím dál nebezpecnejší ...
Movie or TV Show: The Scarlet Pimpernel

Year Released or First Aired: 1,999.00