Shadows - Odense, Denmark
32U E 590288 N 6140474
Skulpturen Shadows er opstillet i 1979 på det sydøstlige hjørne af Vollsmose ved Granparken. Skulpturen er 2,6 meter høj og udført i stål. Kunsteren er Harvey Martin.
Location: Denmark

Skulpturen Shadows er opstillet i 1979 på det sydøstlige hjørne af Vollsmose ved Granparken. Skulpturen er 2,6 meter høj og udført i stål. Kunsten er skabt af den fynske kunstner Harvey Martin.

Find denne og flere af kunstneres skulpturer på dette website: (visit link)

English: The sculpture Shadows was erected in 1979 on the southeast corner of the houseing project Vollsmose next to Granparken. The sculpture is 2.6 meters high and made of steel. And is created by the Funen artist Harvey Martin.

Find this and more of the artists' sculptures on this website: (visit link)
Title: Shadows