Stige Bådehavn - Stige, Denmark
32U E 589892 N 6144544
Stige bådehavn ved Odense kanal i forstaden Stige ved Odense. Klubben - der er etableret i 1881 - er for medlemmer, der har motorbåde, joller og mindre fartøjer liggende i den lille hyggelige havn.
Location: Denmark

Stige bådehavn ved Odense kanal i forstaden Stige ved Odense. Klubben - der er etableret i 1881 - er for medlemmer, der har motorbåde, joller og mindre fartøjer liggende i den lille hyggelige havn, hvorfra der er adgang til Odense kanal. Herfra er der adgang til fjorden. Havneområdet er åbent for alle, men brug af den lille havns faciliteter, bådrampe og værksted, kræver medslemskab.

Ved Aalehuset er der historisk information om Stige havn og området.

Den lille havn benyttes fortrinsvis af fritidsfiskere. Havnen ligger ud til Odense Å og der er fra havnen kun 3-4 kilometer til Odense fjords inderste del.

English:

English: Stige boat harbor by the Odense canal in the suburb of Stige by Odense. The club - established in 1881 - is for members who have motorboats, dinghies and smaller vessels lying in the small cozy harbor, from which there is access to the Odense canal. From here there is access to the fjord. The harbor area is open to everyone, but use of the small harbor's facilities, boat ramp and workshop requires membership.

At Aalehuset there is historical information about Stige harbor and the area.

The small harbor is mainly used by recreational fishermen. The harbor is located next to Odense Å and there are only 3-4 kilometers from the harbor to the inner part of Odense fjord.
Where is Marina Located: River

Physical Address: