MF Broen, Halsskov - Denmark
MF Broen blev bygget i 1953 - MF Broen was built in 1953
Location: Denmark

MF Broen blev bygget i 1952 på Frederikshavn Værft og flydedok.
Færgen sejlede mellem Nyborg og Korsør fra 1952 til 1957. Fra 1957 til 1966 mellem Halsskov og Knudshoved. I 1966 blev færgen omdøbt til "Kalundborg" og sejlede mellem Kalundborg - Kolby Kås (Samsø) - Aarhus.
D. 25. januar 1992 sejlede færgen sin sidste rutetur inden den blev omdannet til restauration og lå i Aarhus havn med navnet "Spektrum" senere "Spektrum of Scandinavia.
I august 2020 ankom færgen til det gamle færgeleje her i Halsskov, hvor den med tiden skal omdannes til museum.

The MF Bridge was built in 1952 at Frederikshavn Shipyard and floating dock.
The ferry sailed between Nyborg and Korsør from 1952 to 1957. From 1957 to 1966 between Halsskov and Knudshoved. In 1966, the ferry was renamed "Kalundborg" and sailed between Kalundborg - Kolby Kås (Samsø) - Aarhus.
On January 25, 1992, the ferry sailed its last route before it was converted into a restaurant and was in the port of Aarhus with the name "Spektrum" later "Spektrum of Scandinavia.
In August 2020, the ferry arrived at the old ferry berth here in Halsskov, where it will eventually be converted into a museum.

Is there a tour: not yet