Lærkedal toilethuse - Nørre Broby, Denmark
32U E 574967 N 6124397
Primitive toiletter ved bålhytte og shelter ved Lærkedal mellem Nørre Broby og Glamsbjerg. Det er gratis at bruge toiletterne for brugere af Mountain Bike sporet, bålhytten og besøgende i området.
Location: Denmark

Primitive toiletter ved bålhytte og shelter ved Lærkedal mellem Nørre Broby og Glamsbjerg. Opført i 2021. Det er gratis at bruge toiletterne for brugere af Mountain Bike sporet, bålhytten og besøgende i området.

Lærkedal ligger ved højdepunktet Synebjerg mellem Nørre Broby og Glamsbjerg på Fyn. Naturstyrelsen ejer shelteret og arealerne ved Lærkedal. Der må overnattes i shelteret og teltes i skovene på Lærkedal. Naturstyrelsens regler for fri teltning skal følges.

English: Primitive toilets by a campfire hut and shelter at Lærkedal between Nørre Broby and Glamsbjerg. Built in 2021. It is free to use the restrooms for users of the Mountain Bike trail, campfire hut and visitors to the area.

Lærkedal is located at the peak Synebjerg between Nørre Broby and Glamsbjerg on Funen. The Danish Nature Agency owns the shelter and the areas at Lærkedal. You can spend the night in the shelter and camp in the forests at Lærkedal. The Danish Nature Agency's rules for free tenting must be followed.
How many holes?: Two Holes

Construction: Wood