Taco Bell, Oude stationsstraat - Arnhem, NL
31U E 699334 N 5763225
Gloed nieuw Taco Bell restaurant tegen over de mac Donalds op het stationsplein is de 6de Taco Bell in Nederland.
Location: Gelderland, Netherlands

Arnhem heeft nu ook een Taco Bell. De zesde Nederlandse vestiging van deze Amerikaanse keten is dit jaar geopend, vlakbij het Centraal Station. Hier kun je terecht voor taco’s, burrito’s, nacho’s en andere Mexicaanse gerechten. Muy bien!

Taco Bell komt uit Amerika. De fastfoodketen is 1962 opgericht en heeft nu meer dan zesduizend vestigingen over de hele wereld.

Op 23 September 2021 is het nieuwe pand aan de Nieuwe Stationsstraat geopend. “De look en feel is hier net zoals de andere nieuwe vestigingen zijn. De Californian Soul komt ook hier duidelijk naar voren

Taco Bell Arnhem
De locatie is op loopafstand van het Centraal Station en de binnenstad. In de nieuwbouw tegenover Pathé en McDonalds, onder het nieuwe Ibis Styles-hotel komt het restaurant. Je kunt hier eten afhalen, je favoriete Mexicaanse gerechten laten thuisbezorgen, maar ook in het gloednieuwe restaurant plaatsnemen.

Eng
Arnhem now also has a Taco Bell. The sixth Dutch branch of this American chain opened this year, close to Central Station. Here you can enjoy tacos, burritos, nachos and other Mexican dishes. Muy bien!

Taco Bell comes from America. The fast food chain was founded in 1962 and now has more than 6,000 locations around the world.

The new building on Nieuwe Stationsstraat will be opened on September 23, 2021. “The look and feel here is just like the other new locations. The Californian Soul is clearly visible here too

Taco Bell Arnhem
The location is within walking distance of the Central Station and the city center. The restaurant will be located in the new building opposite Pathé and McDonalds, under the new Ibis Styles hotel. You can pick up food here, have your favorite Mexican dishes delivered to your home, but also take a seat in the brand new restaurant.
Type of Building: Combo with another business

Drive Thru?: no