't Amusement - Arnhem, Netherlands
31U E 699308 N 5762760
Estée Strooker is de Nederlandse winnaar van Master Chef Nederland (2010) en startte daarna haar restaurant 't Amusement in Arnhem
Location: Gelderland, Netherlands

Estée Strooker werd in een klap bekend toen ze in 2010 het tv-programma MasterChef won. Ze twijfelde geen moment en begon een eigen restaurant in Arnhem. Met succes.
In 2017 werd ze gevolgd in het programma 'de nieuwe garde' dat werd uitgezonden in Nederland op de publieke zender NPO 3

Persoonlijk hebben we twee keer in dit restaurant gegeten beide keren op onze trouwdag. We genoten van de bijzondere gerechtjes die Estée op het menu heeft staan, met ingredienten en combinaties die je niet zo snel zou verwachten.
Je moet altijd op tijd reserveren omdat het meestal vol geboekt is.

De Nieuwe Garde is een nieuw tv-programma over koken op topniveau.
Hierin worden jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier in de keuken en daarbuiten gevolgd.

Met koken als grootste passie, moeten er andere dingen worden opgeofferd. Valt het runnen van een sterrenrestaurant te combineren met gezinsuitbreiding? Waar is de grens tussen kunnen en willen? En hoe gaan ze om met prestatiedruk? In De Nieuwe Garde worden deze jonge toptalenten 24/7 gevolgd op hun weg om de absolute top in hun vak te bereiken.

De culinaire helden die in De Nieuwe Garde gevolgd worden:
Syrco Bakker, runt als chefkok het restaurant met 1 ster van Sergio Herman: “Pure C” in het Zeeuwse Cadzand. De perfectionistische Syrco bouwt daarbij een nieuw huis met zijn vriendin en ook “Pure C” en het bijbehorende hotel krijgen een make-over.

Arturo Dalhuisen, protegé van 3 sterrenchef Jacob Jan Boerma, is gevraagd om Boerma’s restaurant “The White Room” in het Krasnapolsky-hotel in Amsterdam te leiden. Een prestigieus project wat betekent dat hij geen vrije tijd meer heeft en zijn familie en vrienden nauwelijks ziet. Alles offert hij op voor dit project, zijn grote droom.

Ryan Bahadour, zoon van 2 sterrenchef Soenil Bahadour, gaat na een mislukt avontuur aan de slag bij sterrenzaak “De Karpendonkse Hoeve”. Hier zal hij de zittende chefkok gaan vervangen.

Estee Strooker, TV kok, eigenaresse van restaurant “’t Amusement” en saladebar “Slaatje Bla” in Arnhem, voorvechtster van duurzaam eten, merkt dat ze de afgelopen jaren te veel hooi op haar vork heeft genomen. Ze moet keuzes maken om zich als chef naar een hoger niveau te tillen en inspiratie opdoen bij een gerenommeerd restaurant in New York.

Jermain de Rozario, stond een paar jaar geleden nog op de vuilniswagen. Nu heeft hij zich opgewerkt tot chef en eigenaar van zijn restaurant “de Rozario” in Helmond.

Johanneke van IWaarden, Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk zijn rasechte ondernemers die op jonge leeftijd al een imperium hebben opgebouwd in Amsterdam. Naast hun twee restaurants “Breda” en “Guts & Glory”, openen ze een Pita tent in de Foodhallen en brengen ze een eigen snack op de markt. Ze zijn altijd bezig met een volgend project.

Lotte Wolf werd al heel jong sommelier bij toprestaurants “Oud Sluis” en “Pure C”. Inmiddels gaat ze over de wijn-spijs combinaties bij sterrenrestaurant “Bridges” in het Amsterdamse hotel “The Grand”. Daarnaast heeft ze haar eigen wijngaard in Zuid Afrika.

De Nieuwe Garde is vanaf woensdag 10 mei (2017) om 21.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.

Eng
Estée Strooker became famous in 2010 when she won the TV show MasterChef. She didn't hesitate for a moment and started her own restaurant in Arnhem. Successfully.
In 2017 she was followed in the program 'de Nieuwe Garde' which was broadcast in the Netherlands in 2017 on the public channel NPO 3

We personally ate at this restaurant twice both times on our wedding anniversary. We enjoyed the special dishes that Estée has on the menu, with ingredients and combinations that you would not expect so quickly.
You should always book in time because it is usually fully booked.

De Nieuwe Garde: a new TV program about top-level cooking

Yes, there will be another fine culinary program on the tube! In De Nieuwe Garde young promising chefs and a sommelier are followed in the kitchen and beyond.

With cooking as the main passion, other things have to be sacrificed. Can running a star restaurant be combined with expanding your family? Where is the line between being able and wanting? And how do they deal with pressure to perform? In De Nieuwe Garde, these young top talents are followed 24/7 on their way to reach the absolute top in their profession.

The culinary heroes that are followed in De Nieuwe Garde:
Syrco Bakker, as chef, runs Sergio Herman's restaurant with 1 star: "Pure C" in Cadzand in Zeeland. The perfectionist Syrco builds a new house with his girlfriend and “Pure C” and the accompanying hotel also get a makeover.

Arturo Dalhuisen, protégé of 3 star chef Jacob Jan Boerma, has been asked to lead Boerma's restaurant "The White Room" in the Krasnapolsky hotel in Amsterdam. A prestigious project which means he has no free time left and hardly sees his family and friends. He sacrifices everything for this project, his big dream.

Ryan Bahadour, son of 2 star chef Soenil Bahadour, starts working at star restaurant “De Karpendonkse Hoeve” after a failed adventure. Here he will replace the incumbent chef.

Estee Strooker, TV chef, owner of restaurant "'t Amusement" and salad bar "Slaatje Bla" in Arnhem, champion of sustainable food, notices that she has taken too much hay on her fork in recent years. She must make choices to take herself to the next level as a chef and find inspiration at a renowned New York restaurant.

Jermain de Rozario, was still on the garbage truck a few years ago. Now he has worked his way up to chef and owner of his restaurant “de Rozario” in Helmond.

Johanneke van I Waarden, Guillaume de Beer and Freek van Noortwijk are true entrepreneurs who have already built up an empire in Amsterdam at a young age. In addition to their two restaurants “Breda” and “Guts & Glory”, they open a Pita tent in the Foodhallen and market their own snack. They are always working on the next project.

Lotte Wolf became a sommelier at a very young age at top restaurants “Oud Sluis” and “Pure C”. She now deals with the wine-food combinations at star restaurant “Bridges” in the Amsterdam hotel “The Grand”. She also has her own vineyard in South Africa.

De Nieuwe Garde can be seen from Wednesday, May 10 (2017) at 9:30 p.m. at KRO-NCRV on NPO 3.
Physical Address of Waymark:
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem

Television Show Featuring Waymark: Add New Show

Add a New Show:
De Nieuwe Garde

Featuring Episode of Program: De nieuwe garde 17 mei 2017 https://www.npo3.nl/de-nieuwe-garde/17-05-2017/KN_1690484

Daily Hours of Operation:
zondag 17:30–00:00 maandag Gesloten dinsdag Gesloten woensdag Gesloten donderdag 17:30–00:00 vrijdag 17:30–00:00 zaterdag 17:30–00:00

Food Specialties: a surprise menu consisting of several small dishes