Jachthaven de Biesbosch - Drimmelen - NL
Jachthaven "de Biesbosch" één van de grootste inlandse jachthavens van Europa
Location: Noord-Brabant, Netherlands

(visit link)

Jachthaven Biesbosch heeft een lange staat van dienst. Ooit vissershaven van het historische Drimmelen, nu met 1.400 moderne ligplaatsen één van de grootste inlandse jachthavens van Europa.

Er zijn 4 restaurants direct aan het water: meerdere gezellige café's en niet te vergeten Beachclub ''Puur aan de Amer" bij het zwemstrand.

Daarnaast hebben is er ook nog gratis WiFi, een drijvend tankstation en Electra met drinkwater op de steigers.
Tanken ( (visit link) )
andere info (visit link)

(visit link)

Jachthaven Biesbosch has a long track record. Once fishing port of historic Drimmelen, now with 1,400 modern berths one of the largest inland marinas in Europe.

There are 4 restaurants right on the waterfront: several cosy cafés and, last but not least, Beachclub ''Puur aan de Amer" near the swimming beach.

There is also free Wi-Fi, a floating petrol station and electricity with drinking water on the jetties.
Refuelling ( (visit link) )
other information (visit link)